Sposób przygotowania

Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozrabiamy widelcem z mojonezem na gładką pastę. Pomidora kroimy w kostkę. Bagietkę smarujemy masłem, następnie układmay na niej pastę z tuńczyka. Na wierzchu układamy rządek z kostek pomidora. Całość posypujemy suszoną natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    tuńczyk.....to coś dla mnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Te Twoje bagietki :) Bajeczna :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    lubię ten zestaw
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    same wspaniałości
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ja to idę do Ciebie normalnie na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !