Sposób przygotowania

Ze śmietaną ucieramy rozdrobniony twaróg. Szczypiorek cienko siekamy i dodajemy go do sera. Wszystko to doprawiamy solą i pieprzem . Na kazdej tortilli układamy pojedynczą warstwę łososia , a następnie na niej nakładamy i rozsmarowujemy masę twarogową. W roladę wbijamy wykałaczki w odległości mniej więcej 1 cm od siebie. Ostrym nożem kroimy w plastry pomiędzy wykałaczkami i ustawiamy na talerzu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !