Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka z tuńczykiem i czarnymi oliwkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bagietka 1/2 szt
sałata 3 liście
pomidor 3 plasterki
tuńczyk 1/2 puszki
oliwki czarne 3 szt
masło lub margaryna

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka z tuńczykiem i czarnymi oliwkami

Bgietkę smarujemy masłem, nastepnie ukłądamy sałatę, plasterki pomidora, a na nich zorgniecionego widelcem tuńczyka w formie rządku. Oliwki kroimy w plasterki i układamy na tuńczyku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 14.01.2013 20:25
kiedy znów serwujesz takie jedzonko ? wpadnę
Cukiereczek13 12.09.2012 08:44
super propozycja śniadaniowa ;)
smakowita 14.08.2012 15:25
coś pysznego !
smakowita 14.08.2012 15:25
coś pysznego !
smakowita 14.08.2012 15:25
coś pysznego !
Koper 14.10.2011 22:52
smakowite połączenie
jolaxa1 03.03.2011 16:14
mmmmmmmmmmmmmmm
agnieszka189 28.02.2011 09:51
ach te twoje piękne pyszne bagiety
Mysiunia 14.02.2011 09:22
ślicznie podana! :)
Ewa104 31.01.2011 08:17
Wrzuciłabym dla siebie oliwki zielone a poza tym zjadłabym w mig.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak