Sposób przygotowania

Bgietkę smarujemy masłem, nastepnie ukłądamy sałatę, plasterki pomidora, a na nich zorgniecionego widelcem tuńczyka w formie rządku. Oliwki kroimy w plasterki i układamy na tuńczyku.

Komentarze

  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Wrzuciłabym dla siebie oliwki zielone a poza tym zjadłabym w mig.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ślicznie podana! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ach te twoje piękne pyszne bagiety
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmmmmmmmmmmmmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    smakowite połączenie
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    coś pysznego !
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    coś pysznego !
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    coś pysznego !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super propozycja śniadaniowa ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    kiedy znów serwujesz takie jedzonko ? wpadnę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !