Sposób przygotowania

Przygotowujemy wywar z kostek rosołowych. Cukinię obieramy ze skóry i kroimy w drobną kostkę, Papryki oczyszczamy z pestek i kroimy w kostkę (można obrać ze skóry). wrzucamy do wywaru. Gotujemy. Wrzucamy kostkę sojową i gotujemy. Dodajemy przecier pomidorowy i paprykę słodką i ostrą. Gotujemy aż zmięknie.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    Ja bym dołożyła jeszcze pieczarek i pyszny obiadek :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    remprzem

    Jak najbardziej jak ktoś lubi to pasują idealnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    M-W

    pyszne leczo, wystarczy wsadzic jeszcze do s?oików i w zim? mamy szybki pomys? na obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !