Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bagietka Caprese

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

basietka 1/2 szt
pomidor 1 szt
mozzarella 1 kulka
oliwa
Zioła prowansalskie suszone Prymat
masło lub margaryna
bazylia klika listków

Przepis i sposób przygotowania na: Bagietka Caprese

Bagietkę smarujemy masłem. Pomidory i mozzarellę kroimy w plasterki, a nastepnie układamy jak na zdjęciu. Całość delikatnie polewamy oliwą i posypujemy suszonymy ziołami. Na koniec bagietkę dekorujemy listakmi świeżej bazylii.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Cukiereczek13 20.06.2012 22:05
wspaniale wyglada :)
smakowita 23.05.2012 21:44
super przekąska ,
mic 19.03.2012 20:30
pomysłowo, fajnie podana, wersja na bogato hehe
rjustysia 23.09.2011 00:33
Bardzo interesujący sposób podania:) podoba mi się bardzo.
Anna133 20.04.2011 21:26
moja ulubiona
agnieszka189 21.02.2011 09:03
pięknie wygląda
Bożena13 11.02.2011 13:06
ładnie się prezentuje;]
ana00 08.02.2011 10:06
Szybkie,proste i smaczne ;)
IlonaAlbertos 01.01.2011 22:16
Uwielbiam Caprese. Szybka w przygotowaniu i smaczna bagietka :)
Izabela/bella81 01.11.2010 00:24
coś pysznego:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak