Sposób przygotowania

Bagietkę smarujemy masłem. Pomidory i mozzarellę kroimy w plasterki, a nastepnie układamy jak na zdjęciu. Całość delikatnie polewamy oliwą i posypujemy suszonymy ziołami. Na koniec bagietkę dekorujemy listakmi świeżej bazylii.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    coś pysznego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam Caprese. Szybka w przygotowaniu i smaczna bagietka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ana00

    Szybkie,proste i smaczne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    ładnie się prezentuje;]
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    pięknie wygląda
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo interesujący sposób podania:) podoba mi się bardzo.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    pomysłowo, fajnie podana, wersja na bogato hehe
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super przekąska ,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    wspaniale wyglada :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !