Sposób przygotowania

Pomidory układamy na folii alumieniowej, na nich kładziemy ser chamembert i chwilę zapiekamy. Bagietkę smarujemy masłem, następnie kładziemy rukolę, a na wierzch pomidory z rozpuszczonym serem. Całość posypujemy ziołoami prowansalskimi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    to prawda Bella!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Wygląda pięknie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    fajnie smakowicie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super wygląda, aż ślinka cieknie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo aptecznie wyglada
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    mniam, smacznie ujęty jest ten smakołyk ;)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    mniam, smacznie ujęty jest ten smakołyk ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !