Sposób przygotowania

Filety rozbijamy dość cienko, posypujemy solą i przyprawami. Na połowie każdego układamy ser i szynkę, po czym składamy na pół. Układamy na mocno rozgrzanej i posmarowanej olejem patelni grillowej, zmniejszamy płomień i smazymy po ok. 5 minut z obu stron.
Podajemy z ryżem lub ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Bardzo lubię wszystkie kotlety z tzw.\"niespodzianką\" - zawsze to coś innego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pysznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe te kotlety ,urozmaicenie takich zwykłych prostych kotletów
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    majeranek do tego to bardzo fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takie kotleciki to chętnie bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne kotlety

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !