Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane z pieczarkai i natką pietruszki

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
natka pietruszki
sól, pieprz
majonez
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane z pieczarkai i natką pietruszki

Jajka przekroić na pół i delikatnie wyciągnąć żółtka, Pieczarki pokroić podsmażyć na patelni aż puszczą cały sok. natkę pietruszki drobniutko posiekać. Żółtka rozgnieść dodać pieczarki i natkę doprawić solą i pieprzem wszystko dobrze wymieszać nadziać połówki jajek i zalać majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak