Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierogi z mięsem

3.0
(12)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto: mąka 1/2 kg
jajko 1 szt.
woda 1/2 szkl.
sól szczypta
mięso gotowane z rosołu 25 dkg
Kucharek 2 łyzki
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: pierogi z mięsem

Mięso rozdrobnić w rozdrabniaczu i doprawić Kucharkiem i pieprzem. Zarobić ciasto na pierogi, wałkować, wykrawać krążki. Na każdy nakładać mięso i zaciskać brzegi,żeby się nie rozlepiły przy gotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 20.08.2013 08:29
moje ulubione
mamusia1 25.09.2012 17:24
do tego piweczko i obiadek super!
mamusia1 25.09.2012 17:24
do tego piweczko i obiadek super!
mamusia1 25.09.2012 17:24
do tego piweczko i obiadek super!
mamusia1 25.09.2012 17:24
do tego piweczko i obiadek super!
mamusia1 13.11.2010 16:52
smaczne i treściwe!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak