Sposób przygotowania

MASA: Twaróg zmiksować ja zmiksowałam aż 3 razy z cukrem , cały czas miksując dodawałam po jednym jajku,następnie śmietanę , likier i esencję a na samym końcu mąkę . Kiedy składniki połączymy ze sobą a masa będzie płynna to wylewamy na przygotowany spód i pieczemy 8o minutek w 17o st. Powinnam najpierw ciasto napisać . CIASTO : Wszystkie składniki włożyć do miski i zagnieść , włożyć do lodówki na pół godziny , wyjąć i wyłożyć na blachę i piec 15 minut w 2oo st.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    dobry sernik zawsze jest dobry
  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    serniki czy na zimno i te zwykłe sa pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    naprawdę wygląda na taki rozpływający się w ustach :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    wygląda wspaniale i pewnie tak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    idealny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    Renata22

    może sie skusze na ten przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jolanta14

    przepyszny:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda pięknie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wygląda pięknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata9

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia56

    na pewno pyszny serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !