Sposób przygotowania

Galaretki rozpuścić w gorącej wody i odstawić do ostygnięcia. Po czasie do każdej z galaretek dodać pół szklanki jogurtu i dokładnie zmiksować. Jedną z mas wylać np. na blachę i wstawić do lodówki, by stężała. Tak samo postępować z kolejnymi masami i wylewać jedna na drugą.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Można dodać jakieś owoce sezonowe :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś dla mojego podniebienia,uwielbiam takie ciacha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takie torciki lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    musi być dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    fajne dla dziecka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !