Sposób przygotowania

Do garnka wlać 2,5 szklanki wody,dodać pokrojone w kostkę ziemniaki,pokrojoną marchewkę,kostkę wołową,pieprz,ziele angielskie i liść laurowy,natkę pietruszki.Gdy ziemniaki i marchewka będą miękkie dodać kwaszony szczaw i parówki.Wszystko gotować 10-13 minut na mniejszym ogniu.Zestawić garnek z ognia i wlać śmietanę.Garnek wstawić na ogień,dodać pokrojone jajka.Wszystko gotować ok 5 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    moja ulubiona!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misiek123

    o...!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowe z tymi paróweczkami. Nigdy takiej nie jadłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    mniammm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !