Sposób przygotowania

Warzywa pokroić na kawałki i ugotować na parze. Dodać je do ugotowanej kaszy pęczak ( może być reszta z obiadu), dodać przyprawy i polać oliwą, wymieszać. Można jeść na ciepło i na zimno.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Zapomniałam w przepisie wspomnieć o duszonych pieczarkach, które też dodałam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    też robię sałatki z kaszą - smakują mi bardziej niż te z ryżem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    wszystkie składniki można dostać mrożone - idealna na zimę :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Fantastyczny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Nie robiłem takiej, ciekawe jak smakuje.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !