Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowa przekąska.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 50 dag
cebula 2-3
puszka kukurydzy
ogórek konserwowy 2
jajko 4-5
majonez
przyprawa w płynie
sól, pieprz
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa przekąska.

Pieczarki kroimy w plastry,dusimy na oleju,studzimy.Ogórki konserwowe kroimy w kostkę.Cebulę kroimy w piórka,szklimy ją na oleju,studzimy.Jajka gotujemy na twardo i ostudzone kroimy w kostkę.Wszystkie składniki łączymy,dodajemy osączoną kukurydzę i majonez.Przyprawiamy solą i pieprzem oraz odrobiną przyprawy w płynie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak