Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kaszanka z pieczarkami.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kaszanka 50 dag
papryka czerwona 1-2
olej do smażenia
sól, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kaszanka z pieczarkami.

Oczyszczone pieczarki kroimy i podsmażamy na oleju.Dodajemy drobno pokrojoną cebulę i dusimy pod przykryciem.Gdy warzywa zmiękną,pokrywkę już zdejmujemy i dodajemy pokrojoną w drobną kostkę paprykę.Warzywa do smaku przyprawiamy.Chwilę jeszcze smażymy i dodajemy pokrojoną kaszankę i krótko smażymy,mieszając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek16 28.11.2010 14:38
ciekawe jeszcze takiej kaszanki nie robiłem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak