Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica śmietakowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 3
masło 0.5 łyżeczki
śmietana 30% 2-3 łyżki
sól
szczypiorek

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica śmietakowa

do rondelka wlewamy smietane i wkladamy maslo, topimy i wrzucamy jajka. Lekko solimy i smazymy do czasu az jajecznica bedzie dobra. Przed podaniem posypujemy drobno posiekanym szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 01.08.2012 12:21
super pyszna
Mariusz10 12.07.2011 23:40
fajna
gacopierz23 04.07.2011 14:34
ciekawe Magda gdzie ten szczypior,przeczytaj przepis jak chce dodawać fotki
Kate131 09.11.2010 07:16
ja tez nie probowałam
IZABELA29 08.11.2010 10:04
ze śmietaną nie próbowałam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak