Sposób przygotowania

Ser kroimy w plastry o grubości 0,5 mm. Oliwę mieszamy z przecierem pomidorowym, przeciśniętym przez praskę czosnkiem, pieprzem, solą i ziołami prowansalskimi. Marynatę rozprowadzamy na kawałkach sera, odstawiamy na 3 godziny do lodówki. Następnie pieczemy na grillu z obu stron, przekładając delikatnie, aby kawałki się nie rozpadły.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nigdy jeszcze tego nie jadłem...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe;]
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Też jeszcze tego nie jadłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    oryginalny pomysł
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    już się nie mogę doczekać pory grilowania i i próbować takich wariacji....
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo pyszne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !