Sposób przygotowania

Mięso pokrojone w kostkę oprószamy sola i pieprzem.Odstawiamy na 1 godzinę w chłodne miejsce.Cebulę ,pora ,cukinie i paprykę pokrojone w kostkę smażymy na gorącym oleju.Na drugiej patelni lub rondelku podsmażamy miesi z indyka .Następnie dodajemy do niego warzywa i wlewamy wino .Smażymy razem około 10 minut.Po tym czasie wlewamy śmietanę i dodajemy pokruszony ser .Całośc dusimy jeszcze przez chwilę .Doprawiamy do smaku .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    zapowiada sie smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    To musi być smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    nie przepadam za serem pleśniowym ale w twoim wydaniu chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !