Sposób przygotowania

Pierś pokroić na 6 części,lekko rozbić doprawić solą i pieprzem.Na każdym położyć paseczek sera żółtego,szynki i czerwonej papryki.Zwinąć i każdy kawałek owinąć w boczek (można spiąć wykałaczką jeżeli boczek będzie krótki) i smażyć na margarynie ze wszystkich stron.Gotowe de wolaje wyłożyć na talerz i zrobić sos zagęszczając mąką i doprawić do smaku.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Przepyszne !!!
  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    To widać :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczne,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    palce lizać:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super wygladaja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    ale pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Jakie to smaczne mięsko musiało być:)
  • 1
    img_4308
    Opublikowano

    joanna30

    Pychota :)))

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !