Sposób przygotowania

piersi dzielimy na średniej wielkości porcje rozklepujemy soli i pieprzymy nastepnie obtaczany w jajku i bułce tartej i smazymy w między czasie kroimy pieczarki na małe kawałeczki tak samo cebule i smazymy wszystko razem oczywiście tez doprawiamy sola i pieprzem gdy wszystko się nam usmaży dodajemy śmietany dokładnie mieszając tak przygotowane pieczarki kładziemy na nasze kotlety wszystko oczywiście potem można jeszcze zapiec w piekarniku i jak ktoś lubi dodac sera żółtego
Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    Świetnie wygląda i na pewno świetnie smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    i do tego porcja witamin w postaci kiełków, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !