Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa Gołąbkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 0,5 kg
kapusta biała 1 szt. mała
ryż 3\\4 szkl
włoszczyzna pęczek
cebula 1 szt
przecier pomidorowy 1 słoiczek
przyprawy do smaku
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa Gołąbkowa

Włoszczyznę obieramy i kroimy wrzucamy do garna z 4 litrami wody i gotujemy. W tym czasie siekamy cebule i smażymy ją z mięskiem na patelni z przyprawami. Do gotujących się warzyw wrzucamy usmażone mięsko z cebulką oraz ryż. Gotujemy wszystko 20 minut następnie dodajemy przecier i doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Izka192 25.07.2011 17:30
Ciekawe i bardzo smaczne.
Joanna108
Joanna108 13.11.2010 09:48
No ciekawe, ciekawe ...

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak