Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wołowina z papryką i cebulą

2.0
(2)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 0,6 kg
papryka zielona 1 szt
cebula biała 1 duża szt
sól, pieprz
rozmaryn gałązka
śmietana 12% 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Wołowina z papryką i cebulą

Wołowinę pokroić w paski, wrzucić na petelnię i podsmażyć. Dodać wody i dusić, aż zmięknie. , Cepulę i paprykę pokroić w paski, wrzucić do wołowiny, dusić do miękkości, dodać przyprawy. Pod koniec dodać śmietanę

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 28.07.2011 10:07
apetyczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak