Sposób przygotowania

Ziemniaki (mogą być z poprzedniego dnia) przeciskamy przez praskę, dodajemy mąkę, jajko, przyprawy. Formujemy w dłoniach kotlety (jak mielone), smażymy z obu stron na rumiano. Podajemy z sosem pieczarkowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    apetycznie wygladaja
  • 2
    original
    Opublikowano

    crysaliska

    to nie moje zdjęcie!!!! ktoś dodał fotkę chyba krokietów, które nie mają nic wspólnego z tym przepisem...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne i apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Allice

    Faktycznie na zdjęciu są krokiety.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !