Sposób przygotowania

Matyjasy (odmoczone) pokroić w paski lub kostkę, ogórki w cienkie plasterki i cebulę w paseczki. Wymieszać ze śmietana i doprawić pieprzem. Podawać z pieczywem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak ja lubię taką sałatkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    klasyczne smakołyki
  • 1
    original
    Opublikowano

    AURELKA

    lubię takie śledziki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !