Sposób przygotowania

Kremówki smietany ibić osobno, ubić śnieżkę i połączyć z żelatyną.
Układać warstwami: herbatniki, krem karpatka, herbatniki, krówka, herbatniki, bita śmietana, herbatniki, polewa.

!!! Krówki rozpuscić na wolnym ogniu z margaryną enargicznie mieszająć !!!

Wstawić do lodówki na pół godziny.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta75

    bardzo duża pyszna porcja
  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    nie czytalas regulaminu??? tu sie daje zdjecia gotowych potraw a eei skladnikow! zglaszam do doradcy wszystkie twoje przepisy z takimi zdjeciami!
  • 0
    original
    Opublikowano

    majag113

    Lubie ciasta xdd

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !