Sposób przygotowania

Torebki z ryżem wysypać do naczynia żaroodpornego następnie rozpuścić kostkę rosołową w ½ szklanki wody i wylać na ryż. Pierś z kurczaka pokroić na cienkie kotlety i doprawić do smaku jak kto lubi. (ja dałam zioła prowansalskie, sól ziołową Prymatu oraz czosnek)następnie wyłożyć cienko krojone pory, kukurydzę z puszki pieczarki oraz pokrojonego w plastry ogórka kiszonego. Na to wszystko wyłożyć startą na tartce marchew i posmarować majonezem. Na wierzch wyłożyć pomidory z puszki i posypać żółtym serem wymieszanym z pleśniowym. Piec ok. 40 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Pychota :-)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Naprawdę wygląda smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pyszna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pięknie kolorowa jest Twoja zapiekanka.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !