Sposób przygotowania

słonine kroimy w zgrabne kwadraciki, topimy. gdy zrobia sie ładne skwarki to wrzucamy cebulke pokrojona w piórka lub talarki oraz zgnieciony czosnek. doprawiamy do smaku pieprzem, jarzynką i majerankiem. Gotujemy do czasu az cebula bedzie miekka. Odstawiamy do wychlodzenia i smarujemy chlebek. Dobrze smakuje w połączeniu z kiszonym ogórkiem:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    właśnie, swojski jest najlepszy,,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    z ogóreczkiem kiszonym...mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    swojsk)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    swojski jest najlepszy;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    smacznie wygląda:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !