Sposób przygotowania

Awokado obieramy, wyjmujemy pestkę i miksujemy na papkę z szalotką. Dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę. Następnie skrapiamy wszystko oliwą z oliwek i sokiem z cytryny oraz doprawiamy solą i pieprzem. Wszystko dokładnie mieszamy. Pastą można smarować świeże chrupiące pieczywo.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    bernika

    zielono mi ;) fajne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    fajna pasta:}
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    fajna, a ciekawi mnie jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    zapowiada się bardzo smakowicie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !