Sposób przygotowania

Mięso połaczyć z wcześniej podgotowanym ryżem,doprawić do smaku solą i pieprzem.Przygotować kapustę; wykroić srodek ,zaparzyć we wrzacej wodzie tak zeby można rozdzielić liście ,następnie liście posypać lekko vegetą,nałożyć przygotowany farsz do każdego z liści ,zawinąć farsz w lisciu i ułożyć w rondlu i dusić do miekkości.Podawać z sosem pomidorowym

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    pyszne!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    eklerek

    smaczne!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne!!
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    świetne gołąbki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !