Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy, kroimy na ćwiartki i gotujemy w osolonej wodzie. Gdy będą już miękkie, odlewamy wodę i odstawiamy z gazu, żeby wystygły. Możemy użyć też ziemniaków, które nam zostały z obiadu.

Ogórki konserwowe kroimy w plasterki o grubości około pół centymetra. Pieczarki kroimy na pół każdą.

Wystygnięte ziemniaki kroimy w nierówne cząstki i mieszamy z ogórkiem i pieczarkami.

Dodajemy majonez oraz szczyptę soli i pieprzu do smaku. Dokładnie mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Sarenka

    Lubie salatki ziemniaczane
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    Ja też ;)
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pyszna sałatka ,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    szybka a bardzo smaczna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !