Sposób przygotowania

Mięsko dokładnie myjemy , porcjujemy na duże kawałki , na talerzyku małym wysypujemy przyprawę uniwersalną, bazylię , oregano troszkę soli i pieprzu , delikatnie nacieramy mięso tą mieszanką przypraw i smażymy razem z cebulką , po usmażeniu wrzucamy do garnka z wodą , to wszystko co było smażone na patelni, do garnka dorzucamy listki laurowe i pieprz ziarnisty i to ma się gotować do miękkości . Na koniec zagęszczamy wodą z mąką i gotowe.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    obiad z mięsem to u mnie podstawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobre mięsko
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wygląda smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !