Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 600 dag
jabłko 2 szt
rodzynki 1/2 szklanki
śmietana 4 łyżki
cukier
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty

Kapustę kiszoną pokroić, jabłka obrać i poszatkować w kostkę, a rodzynki namoczyć w wodzie. Połączyć wszystko razem i polać sosem przygotowanym ze śmietany i przypraw. Wymieszać składniki razem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomek13 27.02.2011 16:15
bardzo dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak