Sposób przygotowania

Obrane i pokrojone ziemniaki włożyć do wrzącego rosołu i ugotować. Szczaw umyć, posiekać, udusić na maśle i posolić. Do rosołu dodać szczaw, pokrojoną w kawałki kiełbasę i wlać śmeitanę. Gotować ok 5 minut na małym ogniu. Jaja obrać, pokroić w kostkę, włożyć na talerz i zalać gorącą zupą, posypać na koniec zieleniną.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Jedna z moich ulubionych zup...
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    Doradco, jak to się stało że zostało dodane nie moje zdjęcie do tego przepisu???????
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    uwielbiam,pamiętam jeszcze z dzieciństwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    jedna z ulubionych
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    Pysznie wygląda, a pewnie jeszcze lepiej smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !