Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rydze pasteryzowane z masłem

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

rydze 1 kg
masło 50 dag
sól 1

Przepis i sposób przygotowania na: Rydze pasteryzowane z masłem

Rydze oczyścić, umyć. Masło stopić, wrzucić grzyby, smażyć na małym oleju, aż grzyby zmiękną. Gorące grzyby przełożyć do słoików, zalać masłem. Pasteryzować przez godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak