Sposób przygotowania

Z mąki, wody, soli i tłuszczu zagnieść ciasto, rozwałkować na grubość 0,3 cm. Wycinać krążki, nakładać jagody, zlepiać brzegi. Gotować w osolonej wodzie przez około 7 minut od momentu wypłynięcia na powierzchnię. Podawać posypane cukrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam pierogi z jagodami.
  • 1
    original
    Opublikowano

    mari

    Uwielbiam pierogi wszelkiego rodzaju:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lulus20

    Smaki moich dziececych wakacyjnych okresow :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznośći
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    U mnie w domu wszyscy uwielbiają pierogi z wszelkimi farszami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam:) jak każde pierogi:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam pierogi...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Uwielbiam pierogi a do tego z jagodami, mniam !!
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !