Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do mięs

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Sól peklowa drobnoziarnista Prymat
Sól czosnkowa jodowana Prymat
Papryka ostra mielona Prymat
majeranek
olej

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięs

Wszystkie skladniki mieszamy, posypujemy mięso i polewamy olejem do połowy wysokości mięsa. Wkładamy mięso do lodówki na 24 h i przewracamy co kilka godzin. Mieso pieczemy w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 30.05.2011 20:37
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak