Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo. Gorące obieramy ze skorupki i dodajemy do nich trochę masła, sól i pieprz do smaku i widelcem rozgniatamy na papkę. Na końcu dokładamy łyżeczkę majonezu i mieszamy.
Możemy też dodać szczypiorek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    pyszne śniadanko i nie tylko
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pyszna
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczna !
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    bardzo smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetna;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dla mnie najlepsza pasta na świecie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczna ta pasta :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Ja też ją uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubie takie pasty
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    dodaję jeszcze drobno posiekaną cebulkę, bardzo dobry dodatek do pieczywa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !