Sposób przygotowania

Ryż ugotuj wg przepisu na opakowaniu. Szpinak wrzuć na 2 minuty do wrzątku i odsącz. Kurczaka pokrój w kostkę i posyp niewielką ilością soli. Na rozgrzanym oleju obsmaż kurczaka, po czym dolej bulion i gotuj na małym ogniu do czasu aż kurczak będzie miękki. Następnie dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i szpinak. Wymieszaj i gotuj przez chwilę, następnie dopraw do smaku. Na talerz wyłóż szpinak, ryż i na końcu kawałki kurczaka. Całość posyp startym serem typu parmezan.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    musi byc pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajne połączenie smaków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !