Sposób przygotowania

Przygotować wywar z marchewki i pietruszki.
Cebulę pokroić w prążki i podsmażyć na oleju.
Przełożyć do wywaru, wrzucić seski topione i zmiksować. Doprawić do smaku.
Podawaać z groszkiem ptysiowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawe
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    smaczne musi byc
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Owszem, polecam serdecznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    super:)... ja podaje z grzaneczkami
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mmmmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię takie zupki cebulowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    muszę spróbować
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    idealna jesienią, zrobiłam ją i wszystkim smakowała
  • 2
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajny kremik!
  • 1
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    dobra zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !