Sposób przygotowania

MĄKĘ SIEKAMY Z MARGARYNĄ, SMALCEM I CUKREM PUDREM. DO POSIEKANYCH SKŁADNIKÓW DODAJEMY JAJKO, ŻÓŁTKA, CUKIER WANILIOWY I PROSZEK DO PIECZENIA I ZAGNIATAMY CIASTO. DOBRZE ZAGNIECIONE CIASTO ROZWAŁKOWUJEMY NA STOLNICY POSYPUJEMY CUKREM KRYSZTAŁEM JESZCZE RAZ WAŁKUJEMY ŻEBY NAM SIĘ PRZYKLEIŁ CUKIER I WYCINAMY NAJLEPIEJ SZKLANKĄ LUB JAK KTOŚ MA FOREMKAMI CIASTECZKA. PIECZEMY W PIEKARNIKU NA ZŁOTY KOLOR.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smacznie wyglądają,,
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ładne i na pewno smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie, prościutkie a jakie pyszne ....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    bardzo lubię
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    ładne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    na choinkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wojr63

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    switne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    do piwka też dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !