Sposób przygotowania

CEBULĘ KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ I PRZYSMAŻAMY NA GORĄCYM TŁUSZCZU, AŻ SIĘ ZARUMIENI. DODAJEMY ODROBINĘ SOLI DO SMAKU I SZKLANKĘ ŚMIETANKI. WSZYSTKO DOKŁADNIE MIESZAMY NA MAŁYM OGNIU. MUSI SIĘ PRZEGOTOWAĆ. TAK DOPRAWIONĄ MACZKĄ POLEWAMY KOPYTKA.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jaki fajny sosik, a ja dziś właśnie kopytka mam w planach - ziemniaczki już stygną
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    bardzo latwy w wykonaniu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    świetny sos, ja uwielbiam pieczarkowy ale mzoe czzas zrobic taki;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jak kopytka to z takim sosem.
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jak kopytka to z takim sosem.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    POLECAM
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi smacznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    też robię taki podobny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    też robię taki podobny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    dobry :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    fajny sosik
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    sosik superowy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    jeszcze nie jadłam z takim sosem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !