Sposób przygotowania

Jabłka obrać ze skórki, wydążyć z nich gniazda nasienne. Następnie jabłka pokroić w kawałki. Przełożyć je do rondelka, zalać niewielką ilością zimnej wody( 3- 4 łyżki), posypać cukrem, cukrem waniliowym i cynamonem, dusić do miękkości dodając na koniec sok z cytryny. Tak przygotowany deser rozłożyć do pucharków lub salaterek i podawać na gorąco.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SYLWIA63

    musze zrobic dla synka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszny deserek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    deser pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    smaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !