Sposób przygotowania

Kromki chleba posmarować z jednej strony majonezem wymieszanym z twarożkiem. Pieczarki oczyścić, pokroić w cienkie plasterki, skropić sokiem z cytryny.
Zestrugać wiórki parmezanu.
Dwa tosty obłożyć pieczarkami i serem, posypać solą i pieprzem.
Przykryć pozostałymi tostami, posmarowaną stroną do dołu.
Przekroić sandwicze na połowy.
Sandwicze te można wzbogacić dodając do nich świeże, młode listki sałaty albo zapiec je w tosterze.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    lubię
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pyszne tosty.Fajna odmiana zamiast wędlin i sera.
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ja gustuję w opieczonych, więc Twoje zdjęcie jem oczami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    bardzo chętnie bym zjadłą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !