Pełen smaków e-magazyn kulinarny

Sposób przygotowania

kapustę obrac z wierzchnich lisci, poszatkowac, posolic i posypac pieprzem.
margaryne stopic w garnku, włożyć kapustę, wlac ocet i podlac sokiem porzeczkowym- dusic pod przykryciem ok 1 godz. gdy kapusta bedzie miekka, przyprawic ja do smaku cukrem i troche dosolic.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    annagebalska

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo taką lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo taką lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam taką kapustkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !