Sposób przygotowania

czekolade mleczną rozpuszczamy razem z mlakiem na parze, wsypujemy do niej tyle płatków ile wchłonie czekolada. Ciepłe rozkładamy równomiernie na tortownicy. Śmietane ubijamy mikserem i gdy jest sztywna to wlewamy chłodną galaretke cytrynową rozpuszczona w 1/3 szklance wody. Wylewamy na płatki czekoladowe, a na to tężejącą galaretke truskawkowa przygotowana wg przepisu na opakowaniu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Fajny pomysł z tym spodem---płatki kukurydziane z czekoladą dobrze smakują a w dodatku pewnie chrupią- podoba mi się.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    rozkosz
  • 1
    original
    Opublikowano

    izapozdro

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pomyslowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    swietny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !