Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Na jesienne popołudnia

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

galaretka brzoskwiniowa 2 sztuki
galaretka agrestowa 2 sztuki
galaretka cytrynowa 1 sztuka
krem do tortów czekoladowy 1 sztuka
mleko
wiórki kokosowe
brzoskwinie w puszce
galaretka truskawkowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Na jesienne popołudnia

Najpierw rozpuszczamy galaretkę brzoskwiniową i wlewamy do pucharków. Możemy również dodać brzoskwinie. Czekamy aż galaretka się zsiądzie i robimy tak również z galaretką truskawkową oraz agrestową aby wyszły kolorowe warstwy. Galaretkę cytrynową rozpuszczmy i wlewamy na talerz. Gdy się zestygnię kroimy ją w kosteczkę. W mniędzy czasie robimy krem czekoladowy na mleku. Gdy wszystko jest gotowe kładziemy krem na galaretkę a następnie dekorukemy galaretkę pokrojoną w kostkę. Na koniec posypujemy wiórkami kokosowymi. SMACZNEGO:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak