Sposób przygotowania

Buraczki obieramy i kroimy na kawałki. Wkładamy do sloika, dodajemy ząbek czosnku i kawalek razowego chleba, zalewamy letnią, przegotowaną wodą. Stawiamy w ciepłym miejscu na 4-5 dni, po tym czasie powinien mieć kwaśno-winny smak. Wyjmujemy chleb i przechowujemy w lodówce. Dodajemy do barszczu i salatek.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    dardzo dobra rzecz
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    domowy najlepszy a barszczyk palce lizać
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam do barszczu
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    chyba sie skusze i zrobie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ja osobiście takiego nie robiłam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Granita

    nie ma to jak swój,domowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !