Sposób przygotowania

Ubić białka z cukrem dodać żółtka ubić na sztywno i powoli mieszając dodać mąkę z proszkiem.Ciasto wylac na blachę z brzegami wyłożoną papierem ,piec 25 min w 160st. Mleko, margaryna cukier i kokos zagotować, gotować tak długo aż będzie lekko złociste, wystudzić. Kremówkę ubić z cukrem i śmietan fix. Do jabłek dodać 3 łyżki masy kokosowej i 3 łyżki ubitej kremówki, wymieszać i wyłożyć na biszkopcie. Na jabłkach wyłożyć ubitą kremówkę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    wysmienity!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rewelacyjny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !