Sposób przygotowania

Piekarnik nagrzewamy do temperatury podanej na opakowaniu bułek.

Każdą bułkę kroimy na pół i na każdej części układamy pół plastra żółtego sera. Parówkę kroimy wzdłuż prawie do samego końca, rozkładamy i kładziemy wnętrzem do góry na spodzie bułki. Przykrywamy górną połową bułki i pieczemy w piekarniku kilka minut krócej niż zaleca producent (ze względu na to, że bułka jest przepołowiona).

Gotowego hot-dog\'a wyciągamy z piekarnika, a do środka wlewamy ulubiony ketchup.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Uwielbiam hot dogi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    śmieszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajny
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gabi162825

    apetycznie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !